Вашата количка

Вашата количка

СЕРВИЗ ЗА ГУМИ

Добре дошли в СЕРВИЗ ЗА ГУМИ EXCEL, където предлагаме разнообразие от външни и вътрешни гуми, пояси и услуги за подобряване на вашето шофиране. Нашите сертифицирани техници ще се погрижат за всички Ваши автомобилни нужди. Ние познаваме бизнеса и можем да Ви помогнем с всеки проблем или притеснение.

 • Гуми и монтаж
  Гумите Ви са износени и трябва да се сменят? Или имате нужда от зимни/летни гуми, за да се придържате по-добре към пътя за предстоящия сезон? Ние доставяме най-качествените марки гуми. Нашите сертифицирани техници правилно монтират гумите на вашия автомобил, за да гарантират безопасността на Вас и Вашето семейство.
 • Ремонт на гуми
  Дори новите гуми могат да бъдат спукани или повредени от опасности на пътя. Ако имате спукана гума, донесете я в СЕРВИЗ ЗА ГУМИ EXCEL, за да можем да решим дали ремонтът ще запази целостта на гумата или дали трябва да смените гумата, за да сте в безопасност на пътя.
 • Балансиране на колела
  Правилно балансираната гума осигурява по-гладко возене, по-добър разход на гориво и равномерно износване на гумите.
 • Изправяне на джанти
  Повредата на джантите е честа причина за проблеми с гумите и дори спукване, причинявайки ненужен риск за превозните средства и техните собственици. Експертите от СЕРВИЗ ЗА ГУМИ EXCEL осигуряват качествено изправяне на джанти на превозни средства.