Вашата количка

Вашата количка

Вентили метални скрити комплект

Вентили метални скрити комплект

Характеристика:

– 4бр. вентили

– 1бр. адаптер за помпане

– 2бр. резервни капачки за вентили

– Стандартен диаметър 11мм

Цена: 15 лв.